koulutus ja työkokemus

KOULUTUS:

Sairaanhoitaja v. 1984. Helsingfors svenska sjukvårdsinstitut

Erikoissairaanhoitajan tutkinto v. 1987. Turun sairaanhoito-oppilaitos

Taideterapeutti v. 2002. 4- vuotinen Ekspressiivisen taideterapian koulutus Inartes-instituutti. Helsinki

Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskuksen järjestämä Toimiva perhekouluttajakoulutus. Pätevyys toteuttaa Beardsleen perheinterventiota ja toimia Beardsleen perheintervention kouluttajana ja työnohjaajana v. 2004. Kyseessä on menetelmäkoulutus liittyen työskentelyyn perheiden kanssa joissa vanhemmalla on mielenterveyden häiriö.

Erityistason perheterapeutti ( voimavarakeskeinen sovellus ) Helsingin yliopisto, koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia. 12/ 2009

Psykoterapeutti ( Valvira) 2010

Introduction in Psychophysical also called Body Oriented Psychotherapy by the method of George Downing. Arcada jatkokoulutuskeskus 2009- 2010

Mind-Body Bridging Menelmäkoulutus 08/ 2013

Pariterapeutti 2015

Kriisiterapian vuoden täydennyskoulutus 2018. Therapeia

Kuvataideterapian Integratiivisessa kouluttajakoulutuksessa 2021-

JÄSENYYDET:

Suomen Kuvataidepsykoterapeuttien Liitto

Suomen psykofyysisen psykoterapian yhdistys ry

 

TYÖKOKEMUS:

Minulla on pitkä työkokemus  aikuisten parissa työskentelystä esim. liittyen masennukseen, uupumukseen ja psykosomaattisiin oireisiin( HUS aikuispsykiatria 1987 - 2002)

Terapiatyöstä lasten ja heidän vanhempiensa kanssa (HUS lastenpsykiatriassa.2002 -2011)Lasten yksilötaideterapiaa ja vanhempainohjausta ja perheterapiaa.

Terapiatyöstä traumataustaisten pakolaisten ja heidän perheiden kanssa. Konsultaatioita, kouluttamista ja työnohjausta( Kidutettujen kuntoutuskeskus, Helsingin Diakonissalaitos 2011-2016)

Tällä hetkellä  määräaikaisia terapiajaksoja turvapaikanhakijoille. Lääkärikeskus Aava.

Vastaanotollani osa terapioista on Kelan tukemia kuntoutuspsykoterapioita ja osa lyhyempikestosia jaksoja jolloin työskentelyssä keskitytään enemmään rajattuun asiaan tai elämänalueeseen.Toiminimi:OMA TILA. Tällä hetkellä toimin päätoimisena yksityisyrittäjänä.